Winterfair

Winterfair 

Zaterdag 8 december is er van 10.00 tot 14.00 uur een gezellige Winterfair in Elim. Zet het alvast in uw agenda! De opbrengst is voor de kerk. Allerlei leuke kramen en activiteiten voor jong en oud staan op het programma.

Als u nog spullen kwijt wilt zoals bijv. brocante snuisterijen, kaarsen, windlichten, sjaals, mutsen e.d. kunt u ze bij ons inleveren. Wanneer: elke donderdag tijdens de openingstijden van de bibliotheek of u kunt ook 06 17 41 18 69 bellen. We kunnen uw en jouw hulp ook gebruiken bij diverse activiteiten, zoals bij de opbouw, verkoop en voor het opruimen.

Bent u of jij bereid om te komen helpen? Dan kunt u dat doorgeven aan info(at)hervormdegemeentenieuwetonge.

Winterfair flyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *